Kom ook naar The Rolo’s Music Matinee!

Zus en broer Annemijn en Floris hebben de stoute schoenen aangetrokken en met hulp van hun ouders zelf een concert georganiseerd. Ze produceren, presenteren en spelen alle muziek zelf. Dat is natuurlijk zeer uitzonderlijk voor kinderen van 11 en 9 jaar!  Ze spelen muziek van Bach tot Chick Corea en van Duke Ellington tot Chopin en eigen composities en bewerkingen.

Met medewerking van diverse leden van het Frysk Jeugd Orkest: Janna de Wit (contrabas) Birthe Bruinsma (fagot) Daniëlle Cordes (viool) Jolijn Althuisius (klarinet) Jorian Reidinga(slagwerk) Ruard van der Sluis (cello) en Anne Sollie (piano).

Lex Jasper is behalve pianist ook dirigent, arrangeur en componist. Hij heeft in de hele wereld opgetreden met grootheden als Shirley Bassey, Danny Kaye, Ernestine Anderson, Rita Reijs, Toots Thielemans, Stéphane Grappelli, Joe Pass en vele anderen. Na succesvolle jaren bij Paul van Vliet is hij nu als pianist bezig met een imposante carrière, getuige de vele cd’s die hij heeft opgenomen als solist en met zijn trio en orkest.